Firmele pot direcționa 20% din impozitul pe profit datorat statului. Nebirocratic, fără costuri, în 3 pași simpli. Află cum

Recuperarea oncologică

Bomboanele cu ciocolată îndulceau suferinţa, serveţelele moi uscau lacrimile, vinul roşu ştergea amintirile, iar mâna ta într-a ei o asigura pe ea că se va recupera.
Gândeşte-te, însă, dacă într-o zi n-ar mai suferi după un băiat, ci din cauza cancerului şi-a fricii că viaţa i se scurge printre degete, cum ai ajuta-o să se recupereze?
Recuperarea oncologică nu ţine doar de medicină. Ajută-ne să ajutăm bolnavii de cancer. Donează!

Medicii din cadrul clinicii Nera vor implementa un program de recuperare oncologică a bolnavilor, ţinând cont de mai multe aspecte care, până acum în România, au fost neglijate:


Etiopatogenie
  • Depistarea cauzelor şi a mecanismului de evoluţie a cancerului;
  • Depistarea precoce şi valorificarea potenţialului de recuperare în primii 5 ani de evoluţie a bolii;

Psihoterapie
  • Consilierea bolnavului pentru a-l ajuta să depăşească barierele sociale şi psihologice care apar odată cu diagnosticul;

Învăţarea unui nou stil de viaţă
  • Consilierea bolnavului privind eliminarea factorilor de stres şi a factorilor ambientali agresivi care îl pot afecta în lupta cu boala;
  • Redarea speranţei şi-a optimismului pentru a putea face faţă recuperării;

Dietoterapie
  • Adoptarea de noi diete alimentare pentru a reduce efectele neplăcute ale chimioterapiei/radioterapiei şi pentru a grăbi vindecarea post-operatorie;

Kinetoterapie
  • Terapie prin mişcare pentru a obţine refacerea funcţiilor acelor părţi ale corpului afectate de boală;
  • Efectuarea de exerciţii fizice statice şi dinamice în cadrul unei terapii individualizate.

Aşadar, în prim planul recuperării oncologice din cadrul clinicii Nera, va fi abordarea integrativă a bolnavului şi grija pentru calitatea vieţii lui, oferindu-i-se asistenţă medicală, socială şi spirituală. Astfel vom readuce speranţa şi şansa la o viaţă mai bună pentru cei cărora cancerul le-a năruit visele.

Susţine clinica Nera

Orice despărţire e reversibilă. Mai puţin una. Ca să nu se întâmple, ajută-ne să construim clinica Nera.

Nu hrăni Cancerul

Alegerea unui stil alimentar este crucială în lupta cu cancerul. Învaţă să previi cancerul. Ai grijă de tine, de cei dragi şi totodată de bolnavii de cancer.

România are suflet

România îşi uneşte forţele în lupta împotriva cancerului. Oamenii pe care-i admiram luptă alături de bolnavii de cancer pentru recâştigarea speranţei.

Despărţire ireversibilă?

Din păcate, în România, cancerul înseamnă despărţire. Definitivă. Dacă ar fi depistat din timp, cancerul ar putea fi tratat.