Firmele pot direcționa 20% din impozitul pe profit datorat statului. Nebirocratic, fără costuri, în 3 pași simpli. Află cum

Clinica Nera

Cu câtă migală îi curăţai rănile după o căzătură cu bicicleta, în timp ce lacrimi speriate picurau pe mâna ta... Gestul tău era declaraţie de dragoste. Când rănile sunt la suprafaţă, poţi oferi îngrijire. Când rănile apar în interior, poţi oferi ajutor. Şi speranţă.
Cancerul se poate trata. La o clinică de recuperare oncologică. Ajută-ne s-o construim!
Nera este prima clinică de recuperare oncologică din România care va incorpora şi un centru de cercetări. Clinica se va îngriji de tratamentul bolnavilor de cancer în stadii iniţiale: aflarea veştii, debutul bolii, depistarea precoce.

Clinica Nera va fi înălţată, cu ajutorul tău şi-al celor care vor să pună la temelia ei o faptă bună, în Valea Nerei, într-o zonă nepoluată din judeţul Caraş Severin, localitatea Slatina Nera, comuna Sasca Montană.

Clinica va fi de tip rezidenţial, cu 42 de saloane spaţioase şi confortabile, construite pe o structură arhitecturală şi funcţională de tip sanatorial.

Fiecare bolnav va fi găzduit cu grijă şi atenţie, într-un salon cu un singur pat, şi va beneficia de o cură de recuperare de 14 zile.

Proiectul Nera este un proiect al Fundaţiei „Sfânta Irina" care are, ca principal obiectiv, construirea primului Centru de Recuperare Oncologică din România.

Proiectul Nera a obţinut o finanţare de la Uniunea Europeană, în valoare de 70% din totalul costurilor de implementare a proiectului, cu condiţia ca restul de 30% să fie acoperit de Fundaţia „Sfânta Irina".

Cu alte cuvinte, UE este garantul principal al acestui proiect. Acum e nevoie de tine să crezi în el şi să ajuţi la strângerea a 1.000.000 €, sumă care va completa finanţarea UE.

Susţine clinica Nera

Susţinând proiectul pentru construcţia clinicii Nera, susţii, de fapt, viaţa bolnavilor de cancer. Dă-le o şansă!

Oferă-i toată dragostea!

Dacă cineva drag ţie are cancer, fii alături de el, aducându-i aminte cât de important este în viaţa ta.

România are suflet

România îşi uneşte forţele în lupta împotriva cancerului. Oamenii pe care-i admiram luptă alături de bolnavii de cancer pentru recâştigarea speranţei.